Day: 1 Dhjetor, 2022

KUJDESU PËR VETEN 1 DHJETORI DITA NDËRKOMBËTARE E LUFTËS KUNDËR HIV/SIDA

Cfarë është HIV/SIDA dhe si të mbroheni 1 Dhjetori – Dita Ndërkombëtare e Luftës kundër HIV/SIDA KUJDESU PËR VETEN Çka është HIV? HIV eshte virus që shkakton imunodeficiencë humane.Prania e virusit HIV në organizmë sjell asgjësimin e mundësisë mbrojtëse(imunitetit),për çka organizmi bëhet i pafuqishëm të mbrohet nga sëmundjet dhe inferksionet e ndryshme. Çka është SIDA? […]