Day: 3 Dhjetor, 2022

MINISTRI SALI MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN ME TEMË “STOMATOLOGJIA SOT” TË ORGANIZUAR NGA SHOQËRIA STOMATOLOGJIKE SHQIPTARE

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, i përshëndeti të pranishmit në mbrëmjen solemne me karakter humanitar të organizuar nga Shoqëria Stomatologjike Shqiptare, me rastin e simpoziumit të radhës me temë “Stomatologjia sot”. – Këto ngjarje profesionale janë një mundësi e shkëlqyer për shkëmbim të ndërsjellë të njohurive dhe përvojave, në drejtim të zhvillimit të aftësive […]