Day: 22 Dhjetor, 2022

MINISTRI SALI: NJË MUNDËSI E MIRË PËR PROMOVIMIN E SHËNDETIT NË SHKOLLA

Shkollat ​​që promovojnë shëndetin në Republikën e Maqedonisë së Veriut, përgatitja e planit të implementimit”, ishte tema e punëtorisë së sotme të organizuar nga OBSH-ja, ku mori pjesë edhe ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim  Sali. Një mundësi e mirë për promovimin e shëndetit në shkolla është përforcimi i koordinimit ndërmjet institucioneve shëndetësore, arsimore dhe institucioneve […]