Day: 12 Janar, 2023

NËNSHKRUHET RREGULLORJA PËR VLERËSIMIN FUNKSIONAL TË FËMIJËVE DHE TË RINJVE ME AFTËSI NDRYSHE

Ministria e Shëndetësisë është e përkushtuar në ndërgjegjësimin e punonjësve shëndetësorë dhe përforcimin e kapaciteteve të institucioneve shëndetësore publike, kjo si përgjigje ndaj nevojave të personave me aftësi ndryshe. – theksoi ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, në ngjarjen e sotme me rastin e nënshkrimit të Rregullores për vlerësimin funksional të fëmijëve dhe të rinjve […]