Day: 29 Mars, 2023

TAKIMI MANOLEVA-JOHANSEN: FALEMINDERIT PËR MBËSHTETJEN NGA OBSH

Zëvendësministrja e Shëndetësisë, dr. Maja Manoleva, ka zhvilluar një takim zyrtar me Dr. Ane Johansen, Përfaqësuese Speciale e OBSH-së për Maqedoninë e Veriut dhe shefe e zyrës së OBSH-së në Shkup. Në takim u diskutua për prioritetet e përbashkëta në fushën e shëndetësisë, sipas marrëveshjes dyvjeçare të bashkëpunimit në fushën e kujdesit parësor shëndetësor, shëndetit […]

TAKIM MEXHITI JAROSLAV- LUDVA

Në takimin e sotëm me Shkëlqesinë e Tij, ambasadorin e Republikës Çeke, z. Jaroslav Ludva, diskutuam për sfidat që mbart sistemi ynë shëndetësor dhe për fushat për bashkëpunim të mundshëm të mëtejshëm.