Day: 8 Prill, 2020

INFORMACIONE DHE REKOMANDIME KARDIOLOGJIKE PËR PARANDALIMIN E RREZIKUT DHE MBROJTJEN E PACIENTËVE ME SËMUNDJE TË ZEMRËS

Kardiologët këshillojnë që sëmundjet e zemrës rrisin  rrezikun e pandemisë COVID- 19 dhe që informacioni dhe rekomandimet në kohë janë një armë e fuqishme për pacientët e zemrës, të cilët duhet të jenë të vetëdijshëm se kanë një rrezik të rritur për të qenë në gjendje të mbrojnë veten dhe të zvogëlojnë  rrezikun e infeksionit […]