Day: 15 Prill, 2020

REKOMANDIME PËR PACIENTËT ME SËMUNDJE KRONIKE REUMATOLOGJIKE

Në një gjendje  pandemie me virusin COVID-19, pacientët kronikë me sëmundje reumatike i përkasin grupit të pacientëve me rrezik të lartë. Më saktësisht, pacientët me vaskulopatitë nekrotizues, eritematozë sistematike të lupusit, dermatomiozitis, sklerozën sistemike dhe pacientët e trajtuar me terapi imunomoduluese biologjike ose të kombinuar. Për shkak të rrezikut të lartë, këta pacientë duhet të […]