Day: 18 Prill, 2020

REKOMANDIME DHE MJETE PËR LËVIZJEN E KUFIZUAR

Distanca fizike është treguar të jetë një masë efektive në luftën kundër përhapjes së virusit COVID-19. Në vendin tonë, si në shumë vende të botës, autoritetet lokale kufizojnë lëvizjen e qytetarëve për të zvogëluar rrezikun e ekspozimit dhe përhapjen e infeksionit. Gjatë kësaj periudhe, është mirë të jeni të vetëdijshëm që jeta e ndryshuar e […]