Day: 26 Prill, 2020

TË RIKUPERUAR 126 PACIENTË , JANË REGJISTRUAR 19 RASTE TË REJA – NUMRI I PËRGJITHSHËME I RASTEVE TË DIAGNOSTIKUAR ËSHTË 1386 ,NDËRRUAN JETË 2 PACIENTË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistron 126 pacientë të rikuperuar në: Shkup – 22, Shtip -1, Strugë – 19, Ohër – 1, Veles – 6, Gjevgjeli – 3, Kavadar – 1, Kriva Palankë -1 dhe Kumanovë -72. Dy pacientë ndërruan jetë në spitalin “8 Shtatori”, një paciente 49-vjeçare nga Lipkova […]