Day: 29 Prill, 2020

2.300 PUNONJËS SHËNDETËSOR E KALUAN TRAJNIMIN E PROGRAMIT COVID 19 NË PROJEKTIN HOPE DHE BROWN UNIVERSITY NGA SHBA-ja

Në katër javët e kaluara, Ministria e Shëndetësisë ka zbatuar programin e trajnimit online COVID 19 Training Response të destinuar për të gjithë profesionistët shëndetësorë nga institucionet e shëndetit publik në vend. Në vetëm tre javë, afro 2,300 profesionistë të kujdesit shëndetësor, infermierë dhe mjekë ishin pjesë e stërvitjeve interaktive që u zhvilluan në internet […]