Day: 5 Maj, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 8 RASTE TË REJA TË COVID-19, TË RIKUPERUAR JANË 21 PACIENTË ,1 PACIENTE NDËRROI JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 21 pacientë të rikuperuar në: Shkup-8, Kumanovë-6, Prilep-2, Tetovë-1, Veles-1, Kocanë-1 dhe Makedonski Brod-1. Në Spitalin “8 Shtator” ndërroi jetë një paciente 59 vjeçare nga Tetova, e cila ka qenë 15 ditë në gjendje të rëndë dhe në pajisje për frymëmarrje -respirator . Gjatë […]

JAVËN E ARDHËSHME DO TË FILLOJ SKRINING TESTIMI PËR KORONAVIRUSIN

Javën e ardhëshme do të filloj skrining testime për koronavirusin . Qendra e Shëndetit Publik në Shkup, së bashku me Institutin e Shëndetit Publik, po bëjnë një plan për ekzaminimin e personave që  konsiderohen të jenë në kategorit kritike, siç janë punonjësit shëndetësor, personeli i kopshteve për fëmij, personeli i shtëpive të pleqëve, pjesëtarët e […]