Day: 13 Maj, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 20 RASTE TË REJA TË COVID-19, NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARËVE ËSHTË 1694,3 PACIENTË NDËRUAN JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 24 pacientë të rikuperuar në: Shkup-12,Prilep-7,Tetovë-3,Kavadar-1 dhe Pehçevë-1. Ndëruan jetë 3 pacientë.Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile në Shkup ndërroi jetë një paciente 59-vjeçare nga Prilepi, e hospitalizuar më 7 maj . Në spitalin e Velesit ndërroi jetë një pacientë 76 vjeçar […]