Day: 21 Maj, 2020

FILIPÇE :NË INSTITUTIN E MJEKËSIS SË TRANSFUZIONIT ËSHTË LËSHUAR NË PËRDORIM NJË PAJISJE E RE PËR DHURIMIN E PLAZMËS KONVALESCENTE

Instituti i Mjekësisë së Transfuzionit sot ka lëshuar në përdorim një ndarës të ri të plazmaferezës qelizore. Kjo pajisje është blerë nga instituti nga fondet e veta dhe gjatë kësaj periudhe do të përdoret për dhurimin e plazmës konvalescente .– Në një kohë kur ne jemi akoma duke u përballur dhe duke luftuar COVID-19, pajisja […]

SOT JANË KONFIRMUAR 40 RASTE TË REJA TË COVID-19, NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARËVE ËSHTË 1898 ,11 PACIENTË TË RIKUPERUAR ,1 PACIENTË NDËRROI JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 11 pacientë të rikuperuar në: Shkup-2, Stip-1, Prilep-4, Veles-2, Kocani-2. Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Febrile në Shkup ndërroi jetë një pacient 56-vjeçar nga Prilep, i cili është trajtuar në klinikë qe nga 12 maji . Gjatë 24 orëve të kaluara janë realizuar […]