Day: 16 Tetor, 2020

NË NJË MUAJ MË SHUMË SE 1,820 EKZAMINIME DHE KONTROLLE NË AMBULANCËN MODULARE NË KLINIKËN E PULMONOLOGJISË

Në departamentin e ri ambulator-poliklinik modular të Klinikës së Pulmonologjisë, më shumë se 1,820 ekzaminime dhe kontrolle janë kryer në një muaj. Mesatarisht, çdo ditë, ndërmjet 70 deri 80 pacientë vijnë për ekzaminim ose kontroll, të caktuar përmes sistemit Termini Im, si dhe gjatë kujdestaris në mbrëmje. Në periudhën e kaluar, numri i pacientëve për […]