Day: 15 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 890 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 145.001, 1.024 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –35 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

JANË REGJISTRUAR 890 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 145.001, 1.024 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –35 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.284 teste, dhe 890 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar […]