Day: 21 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 627 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 148.618, 765 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –47 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.865 teste, dhe 627 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 218, Manastir – 66, Kumanovë – 54, Prilep – 31, Ohër – 22, Strumicë – 21, Tetovë – 20 , Veles – […]