Day: 29 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 433 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 152.002, 641 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –46 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.453 teste dhe 433 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 174, Kumanovë – 39, Manastir – 34, Ohër – 24, Strugë dhe Kërçovë – nga 16 raste, Prilep, Veles dhe Strumicë – nga 15 […]