Day: 25 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 14 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.071, 103 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –13 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 1.489 teste, dhe 14 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 10, Kumanovë, Kavadar, Resnje dhe Makedonski Brod – nga 1 rast. Janë regjistruar 103 pacientë të rikuperuar nga:Shkup – 40, Strumicë – 8, […]