Day: 26 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 46 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.117, 147 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –14 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 3.073 teste, dhe 46 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 19, Radovish – 5, Prilep dhe Kërçovë – nga 4 raste, Kumanovë – 3, Strumicë, Manastir dhe Gostivar -nga 2 , Negotinë, […]