Day: 27 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 53 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.169, 111 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –13 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.691 teste, dhe 53 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 29, Prilep – 7, Kumanovë – 4, Manastir, Gostivar, Ohër dhe Kërçovë -nga 2 raste, Tetovë, Koçanë, Radovish, Berovë dhe Vallandovë – nga […]