Day: 3 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 19 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.364, 26 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –6 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer  2.456 teste dhe janë regjistruar 19 raste të reja të COVID-19 nga:Shkup – 5, Kumanovë – 3, Gostivar, Koçanë  dhe Demir Hisar – nga 2, Prilep, Tetovë, Kërçovë, Gjevgjeli dhe Negotinë – nga 1. Janë regjistruar […]