Day: 10 Shtator, 2021

DJE JANË APLIKUAR 16.737 DOZA TË VAKSINËS

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend, ndërsa në vijim është edhe vaksinimi në teren. Deri dje, gjithsej 754,271 qytetarë janë vaksinuar, në pikat e vaksinimit në vend dhe në terren. Dozën e parë të vaksinës e kanë marrë 1.959 qytetarë., dje gjithsej janë vaksinuar 16.737 qytetarë. Gjithsej 1.358.067 doza të vaksinës […]