Day: 17 Shtator, 2021

JANË APLIKUAR 1.435.392 DOZA TË VAKSINËS,NDËRSA JANË RIVAKSINUAR 667.739 QYTETARË

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend, ndërsa në vijim është edhe vaksinimi në teren. Deri dje, gjithsej 767,652 qytetarë janë vaksinuar, në pikat e vaksinimit në vend dhe në terren. Dozën e parë të vaksinës e kanë marrë 3.407 qytetarë., dje gjithsej janë vaksinuar 22.581qytetarë.  Gjithsej 1.435.392 doza të vaksinës janë […]