Day: 11 Shkurt, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, SOT PATI NJË TAKIM KONSTRUKTIV ME DREJTORIN E SPITALIT KLINIK NË TETOVË, DR. AMIR ELEZI

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, sot pati një takim konstruktiv me drejtorin e Spitalit Klinik në Tetovë, Dr. Amir Elezi, me të cilin u bisedua për sfidat me të cilat ballafaqohet spitali dhe planet e ardhshme në drejtim të përmirësimit të kushteve për trajtimin e pacientëve, nga njëra anë, dhe statusin e profesionistëve shëndetësorë, në […]

SOT MINISTRI SHËNDETËSISË BEKIM SALI E VIZITOI UNIVERSITETIN SHTETËROR TË TETOVËS, ME Ç’RAST U TAKUA ME U.D. REKTORIN PROF. DR. RESHAT QAILIN

Sot ministri shëndetësisë Bekim Sali e vizitoi Universitetin Shtetëror të Tetovës, me ç’rast u takua me U.D. rektor të e kësaj vatre të arsimit të lartë shqip, Prof. Dr. Reshat Qailin.Gjatë takimit biseduan për mundësitë e zhvillimit dhe avancimit të veprimtarisë së Fakultetit të Mjekësisë në këtë universitet dhe Klinikës Universitare të Tetovës, si dhe […]