Day: 1 Mars, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË , BEKIM SALI SOT ZHVILLOI TAKIM ONLINE ME AMBASADORIN ITALIAN, ANDREA SILVESTRI.

Ministri i Shëndetësisë , Bekim Sali së bashku me Ambasadorin italian, Andrea Silvestri, sot zhvilluan takim online me diskutim dhe shkëmbim të frytshëm përvojash për luftën kundër COVID-19. Në këtë takim, përfaqësues të Institutit Italian të Shëndetësisë dhe Komisionit për Sëmundjet Infektive në Ministrinë e Shëndetësisë shkëmbyen mendimet e tyre të ekspertëve. Veçanërisht kjo mbështetje […]