Day: 9 Mars, 2022

SOT ËSHTË MBAJTUR TAKIM PUNE I MINISTRIT DR. BEKIM SALI, ZËVENDËSMINISTRIT DR. VLADIMIR RENDEVSKI ME PROFESORËT E FAKULTETIT TË MJEKËSISË NË SHKUP, PROF. DR. LAZE TODOROVIQ NGA KLINIKA PËR KIRURGJI PEDIATRIKE DHE PROF. ZORAN BOZHINOVSKI

Sot është mbajtur takim pune i Ministrit dr. Bekim Sali, Zëvendësministrit dr. Vladimir Rendevski me profesorët e Fakultetit të Mjekësisë në Shkup, prof. Dr. Laze Todoroviq nga Klinika për Kirurgji Pediatrike dhe prof. Zoran Bozhinovski nga Klinika e Ortopedisë.Në takim u diskutua për projektin e propozuar për qasje moderne kirurgjikale në trajtimin e pacientëve me […]