Day: 14 Mars, 2022

PAJISJE TË REJA MJEKËSORE PËR KLINIKËN KIRURGJIKE, INFEKTIVE DHE GOB “8 SHTATORI” ME GRANT JAPONI.

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, së bashku me Zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq, dhe Ambasadorin e Japonisë, z. Hironori Savada, e ka vizituar sot Klinikën KARIL, me rastin e sigurimit të pajisjeve të reja mjekësore me grantin socio-ekonomik nga Japonia.Bëhet fjalë për pajisjet e trajtimit të pacientëve post- COVID, të cilat përbëhen nga defibrilatorë, […]