Day: 1 Prill, 2022

SALI: DHURIMI I GJAKUT ËSHTË AKTI MË I LARTË I ALTRUIZMIT, UROJ QË TË GJITHË TË KEMI SHËNDET TË MIRË DHE TË DHUROJMË GJAK

Me organizimin e aksionit të dhurimit të gjakut, në të cilin edhe unë personalisht dhurova gjak, këtu në Çifte Amam, në Çarshinë e Shkupit, në bashkëpunim me Institutin e Mjekësisë Transfuzive, po e fillojmë këtë aksion” – deklaroi ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali në aksionin e sotëm të dhurimit të gjakut në prag të 7 […]