Day: 21 Prill, 2022

SOT FILLOJ FUSHATA E PËRBASHKËT NGA MINISTRIA E SHËNDETËSISË, UNICEF-I DHE OBSH-JA PËR RËNDËSINË E IMUNIZIMIT TË RREGULLT

“Është e nevojshme të rritet mbulimi me vaksinën MMR. Për këtë qëllim, së bashku me UNICEF-in dhe me mbështetje të OBSH-së, po fillojmë me aktivitete të përbashkëta për ta afirmuar efektin e vaksinave të rregullta për fëmijë”, tha në konferencën e sotme për media ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, në prag të Javës Europiane të […]