Day: 10 Maj, 2022

TAKIMI DITOR I ZËVENDËSMINISTRIT TË SHËNDETËSISË VLADIMIR RENDEVSKI ME FËMIJËT ME DIABET TIP 1 DHE PRINDËRIT E TYRE NË HIPODROM NË SHKUP

Takim ditor i zëvendësministrit Vladimir Rendevski me fëmijët me diabet tip 1 dhe prindërit e tyre në Hipodromin në Shkup. Sot zëvendësministri i Shëndetësisë,doc.dr Vladimir Rendevski në klubin e kuajve Hipodrom,mori pjesë në takimin ditor me Shoqatën për diabet të fëmijëve të Maqedonisë-BALANS MK.Në shoqërimin ditor joformal,u treguan përvoja me të cilat prindërit e fëmijëve me […]