Day: 6 Korrik, 2022

U PROMOVUA APLIKACIONI I RI MOBIL, I VETËM I KËTIJ LLOJI, “BEBBO” U DEDIKOHET PRINDËRVE DHE FËMIJËVE TË MOSHËS 0-6 VJEÇ DHE KA TË BËJË ME SHËNDETIN DHE ZHVILLIMIN E TYRE.

Aplikacioni i ri mobil, i vetëm i këtij lloji, “Bebbo” u dedikohet prindërve dhe fëmijëve të moshës 0-6 vjeç dhe ka të bëjë me shëndetin dhe zhvillimin e tyre. Ai është në dispozicion në gjuhën maqedonase dhe në gjuhën shqipe. Na paraqet kënaqësi të jemi partnerë në krijimin e këtij aplikacioni, i cili ofron qasje […]