Day: 21 Korrik, 2022

NGA E ENJTJA DERI TË DIELËN – NË GJITHË VENDIN FAZA E PORTOKALLTË

Në bazë të informacioneve të meteo-alarmit të Drejtorisë për Çështje Hidrometeorologjike, në katër ditët e ardhshme – nga e enjtja e deri të dielën (21-24.07.2022), territori i gjithë vendit do të përfshihet nga temperatura të larta të fazës së portokalltë dhe në këtë periudhë do të vlejnë rekomandimet për uljen e rrezikut nga temperaturat e […]