Day: 4 Gusht, 2022

SOT, MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, ISHTE NË VIZITË NË SPITALIN E PËRGJITHSHËM TË TETOVËS, KU BASHKË ME DREJTORIN, DR. AMIR ELEZI, BËNË INSPEKTIMIN E PUNIMEVE PËR MEREMETIMIN E ÇATISË SË OBJEKTIT TË DERMATOLOGJISË DHE MJEKËSISË FIZIKALE

Sot, ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, ishte në vizitë në Spitalin e Përgjithshëm të Tetovës, ku bashkë me drejtorin, Dr. Amir Elezi, bënë inspektimin e punimeve për meremetimin e çatisë së objektit të Dermatologjisë dhe Mjekësisë Fizikale, që është një investim këmbëngulës i Ministrisë së Shëndetësisë.“Meremetimi i objekteve aktuale shëndetësore, ndërtimi i objekteve të […]

SOT, MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, BASHKË DREJTORIN E SPITALIT TË PËRGJITHSHËM TË TETOVËS – DR. AMIR ELEZI, I LËSHUAN NË PËRDORIM DY APARATE EHO

Sot, Ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, bashkë drejtorin e Spitalit të Përgjithshëm të Tetovës – Dr. Amir Elezi, i lëshuan në përdorim dy aparate EHO, në vlerë prej 160.000 eurosh, që do të jenë në shërbim të këtij spitali dhe, natyrisht, për të mirën e përgjithshme të pacientëve të zonës së Pollogut. Në këtë […]

SOT, MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, BASHKË ME DREJTORIN E SPITALIT, DR. AMIR ELEZI, E VIZITUAN REPARTIN E OFTALMOLOGJISË DHE E PROMOVUAN RIFILLIMIN E OPERACIONEVE TË KATARAKTIT, SI DHE APARATIN E RI EHO A/B SCAN

Sot, ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, ishte në vizitë në Spitalit të Përgjithshëm të Tetovës, ku bashkë me drejtorin e Spitalit, Dr. Amir Elezi, e vizituan Repartin e Oftalmologjisë dhe e promovuan rifillimin e operacioneve të kataraktit, si dhe aparatin e ri EHO A/B scan, që është siguruar nga buxhetit i spitalit. “Kështu Spitali […]