Day: 1 Shtator, 2022

NË BASHKËPUNIM ME UNICEF-IN, SOT FILLOI E AKTIVITET I RI I RËNDËSISHËM NË DREJTIM TË TRAJTIMIT TË DEZINFORMATAVE PËR VAKSINIMIN

Në bashkëpunim me UNICEF-in, sot po e shënojmë fillimin e aktivitetit të ri të rëndësishëm në drejtim të trajtimit të dezinformatave për vaksinimin, i cili ndikon ndjeshëm në vlerësimin e qytetarëve për imunizim. – Për këtë qëllim kanë filluar trajnimet e përfaqësuesve të mediave, për të cilët shprehim falënderimet tona për angazhimin dhe ngarkesën e […]