Day: 22 Shtator, 2022

DIKUSH PËRFITOI NJË MUNDËSI TË RE PËR JETË

Sot, herët në mëngjes, në Klinikën Shtetërore të Kardiokirurgjisë, pacienti 46-vjeçar me sëmundje të rëndë të zemrës pranoi zemër nga një donator i vdekur dhe kështu përfitoi një mundësi të re për jetë. Po ashtu, në këtë momente, në Klinikën e Urologjisë po kryhen dy transplantime veshkash te pacientët e rinj me insuficiencë renale, të […]