Day: 27 Tetor, 2022

MINISTRI SALI MORI PJESË NË NGJARJEN EDUKATIVE RRETH METODAVE TË REJA BASHKËKOHORE NË TRAJTIMIN E INSUFIENCËS VENOZE KRONIKE

Ministri i Shëndetësisë, dr.Bekim Sali, mbrëmë mori pjesë në ngjarjen edukative rreth metodave të reja bashkëkohore në trajtimin e insuficiencës venoze kronike, ku morën pjesë mjekë nga disa institucione shëndetësore të vendit. Ngjarja u mbajt në Spitalin e Specializuar për Sëmundjet Kardiovaskulare – Ohër. Ky institucion publik shëndetësor është i vetmi që gjatë 11 viteve […]

„UNË NUK MUND TË PRES” U SHËNUA PROCESI I ELIMINIMIT TË HEPATITIT

„Unë nuk mund të pres” është kryefjala me të cilën prej dy vitesh shënohet procesi i eliminimit të hepatitit, me qëllim që të theksohet nevoja për forcimin e luftës kundër virusit të hepatitit dhe testimin në kohë, si dhe nevoja për mjekim, si faktor më i rëndësishëm i rrezikut për shfaqjen e kancerit të mëlçisë.” […]