Day: 4 Nëntor, 2022

MINISTRI SALI NË TAKIM ME ODAT E MJEKËVE: NDRYSHIMET DHE PLOTËSIMET E LIGJIT PËR MBROJTJEN SHËNDETËSORE

Ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Mbrojtjen Shëndetësore, në kuadër të reformave aktuale në kujdesin primar shëndetësor, aktiviteti plotësues dhe puna plotësuese e mjekëve, veprimtaria farmaceutike dhe kujdesi ndaj shëndetit dentar, ishin ndër temat e takimit të përbashkët të ministrit të Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, me përfaqësues të Odës Mjekësore, Farmaceutike dhe Stomatologjike. Kemi rënë […]