Day: 23 Nëntor, 2022

SEKRETARI SHTETËROR HASANI NË PREZANTIMIN E STUDIMIT PËR NDIKIMIN E MASAVE TË COVID-19 NË MËNYRËN E TË USHQYERIT TE FËMIJËT

Sekretari Shtetëror në Ministrinë e Shëndetësisë dr. Jusuf Hasani  , së bashku me përfaqësues nga Ministria e Shëndetësisë, mori pjesë në një prezantim të studimit me temën “Ndikimi i masave të COVID -19 (karantina dhe mbyllja e shkollave) në mënyrën e të ushqyerit të fëmijëve”. Në këtë ngjarje u prezantuan rezultatet e studimit në aspektin […]