Day: 18 Dhjetor, 2022

ZËVENDËSMINISTRI I SHËNDETËSISË, DR.VLADIMIR RENDEVSKI NË MBËSHTETJE TË PACIENTËVE ME KANCER GJIRI

Zëvendësministri i Shëndetësisë, dr. Vladimir Rendevski, së bashku me ambasadoren amerikane Anxhela Prajs Ageler dhe bashkëshorten e presidentit, Elizabeta Georgievska, u shkruan mesazhe pacientëve me kancer gjiri dhe familjeve të tyre për të mbështetur betejën e tyre me këtë sëmundje. Tani vijon skriningu për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit, i organizuar nga Ministria […]