Day: 27 Dhjetor, 2022

RRITET VLERA E PIKËS SË KAPITACIONIT PËR MJEKËT E PËRZGJEDHUR

Nga 1 janari i vitit 2023 rritet vlera e pikës së kapitacionit për mjekët e përzgjedhur në mjekësinë e përgjithshme dhe në gjinekologji prej 63,00 në 75,00 denarë. Për stomatologët e përzgjedhur pika rritet nga 48,00 denarë në 61 denarë, kjo për personat e siguruar shtesë. Ky është rezultat i angazhimit dhe diskutimeve shumëmujore me […]

DITA NDËRKOMBËTARE E PËRGATITJES PËR RASTET URGJENTE

Dita Ndërkombëtare e Përgatitjes për rastet urgjente ishte arsyeja e takimit të sotëm të ministrit të Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, me përfaqësues të Komisionit për Sëmundje Infektive. E rëndësishme është që të forcohet parandalimi duke zbatuar përvojën e mësuar nga e kaluara dhe të rritet niveli i gatishmërisë, për të pasur kështu një reagim të […]