Day: 1 Janar, 2023

MINISTRI SALI E VIZITOI FOSHNJËN E PARË TË LINDUR NË VITIN E RI 2023

Vitin po e fillojmë me një ngjarje të bukur – një foshnjë e gjinisë mashkullore, i shëndetshëm, erdhi në jetë në Klinikën e Gjinekologjisë vetëm një minutë pas mesnate në vitin e ri 2023. Pesha e foshnjës është 3720 g, gjatësia 51 cm dhe ai është fëmija i parë në familje. – Nënës dhe foshnjës […]