Day: 28 Mars, 2024

DEMIRI DHE MANOLEVA: SHTËPIA E SHËNDETIT -OHËR, ME SHËRBIM TË RINOVUAR PËR VAKSINIM DHE DY AMBULANCA TË REJA – KAPACITETE TË FORCUARA NË VITET E KALUARA

Ministri i Shëndetësisë dr. Ilir Demiri dhe zv.ministrja Dr. Maja Manoleva sot janë për një vizitë pune në Ohër, ku do të vizitojnë Qendrën Shëndetësore në Ohër dhe Spitalin e Specializuar për Ortopedi dhe Traumatologji “Shën Erasmus”. ” – Ohër. “Në periudhën e kaluar Qendra Shëndetësore ka përmirësuar dukshëm kushtet duke renovuar hapësirat në Shërbimin […]