Day: 29 Mars, 2024

DEMIRI DHE MANOLEVA: SPITALI SHËN ERAZMUS NË OHËR ËSHTË SHEMBUL I INSTITUCIONIT QË INVESTON NË PAJISJE TË REJA DHE FORCIMIN E STAFIT

Ministri i Shëndetësisë, dr. Ilir Demiri, së bashku me zëvendësministren, dr. Maja Manoleva, kanë vizituar sot Spitalin e Specializuar për Ortopedi dhe Traumatologji “Shën Erasmo” në Ohër, ku janë bërë investime të shumta në pajisje të reja mjekësore, projekte infrastrukturore, si dhe forcimi i vazhdueshëm i stafit. – Një nga investimet më domethënëse në pajisje […]