ME MBËSHTETJEN E “HOPE” U PËRMIRËSUAN KUSHTET NË DISA GODINA SHËNDETËSORE PUBLIKE NË MBARË VENDI

Ministri i Shëndetësisë, dr. Ilir Demiri, sot ka zhvilluar takim me përfaqësues të organizatës projekt Hope dhe BD.

Në takim, Demiri shprehu mirënjohje të madhe për bashkëpunimin me të cilin me mbështetjen e “Hope” u përmirësuan kushtet në disa godina shëndetësore publike në mbarë vendi

Сподели на:

Related Posts