Ministri i Shëndetësisë Dr.Bekim Sali takohet me Kryeministrin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski dhe Kirill Petkov Kryeministri i Republikës së Bullgarisë.

Ministri i Shëndetësisë Dr.Bekim Sali sot mori pjesë në takimin punues bashkë me Kryeministrin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski dhe Kirill Petkov ,Kryeministri i Republikës së Bullgarisë ku ishte promovuar projekti për ndihmë dhe zhvillim të ,,Ditarit elektronik të personave me diabet”.Në mbledhje u bisedua për rëndësinë e realizimit të projekteve për përmirësimin e gjendjes edhe në fushën e shëndetësisë.

Сподели на:

Related Posts