MINISTRI SALI MORI PJESË NË AKADEMINË SOLEMNE ME RASTIN E 28 VJETORIT TË THEMELIMIT TË USHT-SË

Shënimi i 28 vjetorit të themelimit të USHT-së ishte rasti i akademisë së sotme solemne ku mori pjesë edhe ministri i Shëndetësisë, dr.Bekim Sali.

-Në akademinë e sotme solemne shënuam 28 vite të suksesshme nga themelimi i Universitetit Shtetëror të Tetovës.

Urime stafit pedagogjik dhe shumë suksese e arritje shkencore në të ardhmen,theksoi ministri Sali.

Сподели на:

Related Posts