NE E PËRMBUSHËM PREMTIMIN TONË-SIGURUAM MJETE QË KËRÇOVARËT TË KENË NJË SPITAL TË RI

Me kërkesën e Ministrit të Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, Qeveria në mbledhjen e sotme për buxhetin e vitit 2023, i ndau edhe 60 milionë denarë shtesë për t’u zgjidhur problemi shumëvjeçar dhe për të përfunduar aktivitetet për ndërtimin e projektit për spitalin e ri në Kërçovë.

Ne e përmbushëm premtimin tonë – siguruam mjete që kërçovarët të kenë një spital të ri.

Сподели на:

Related Posts