SIGUROHEN GJASHTË FUSHA TË REJA SPECIALIZIMI NË FAKULTETIN E MJEKËSISË NË UT

Ministria e Shëndetësisë ka siguruar gjashtë fusha të reja specializimi në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Shtetëror të Tetovës, të cilat sot ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, ia dorëzoi rektorit të Universitetit, prof.dr. Vullnet Ameti.

Bëhet fjalë për specializime në fushën e gjinekologjisë, pediatrisë, psikiatrisë, kardiologjisë, kirurgjisë së përgjithshme dhe mjekësisë interne, nga të cilat do të dalin një numër i kuadrove profesionale në këto specializime.

Сподели на:

Related Posts