SOT U PROMOVUA SISTEMI I RI ANGIOGRAFIK PËR PROCEDURAT INTERVENUESE RADIOLOGJIKE

Sistemi i ri angiografik për procedurat intervenuese radiologjike, i cili është unik në sektorin privat dhe shtetëror te ne dhe në shtetet fqinje, u promovua sot në Institutin e Radiologjisë në kuadër të vizitës së ministrit të Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, në këtë institucion.

Aparati është në vlerë prej 47.2 milionë denarësh, i blerë me mjete nga Ministria e Shëndetësisë dhe mund të përdoret për të kryer të gjitha nevojat radiologjike, neurologjike si dhe procedurat intervenuese kardiake.

Vazhdojmë me investime për përforcimin e pajisjeve mjekësore, që është një nga shtyllat e çdo sistemi shëndetësor.

Сподели на:

Related Posts