TAKIM DYPALËSH I MINISTRIT MEXHITI ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË GREQISË, SOFIJA FILIPIDU

Ministri i Shëndetësisë Dr. Fatmir Mexhiti zhvilloi takim pune me ambasadoren e Republikës së Greqisë, Sofija Filipidu, ku u diskutua për mundësitë për intensifikimin e bashkëpunimit me nënshkrimin e marrëveshjes për shëndetësinë dhe shkencat mjekësore dhe zhvillimin e kapaciteteve njerëzore përmes zbatimit të Rregullores Ndërkombëtare të Shëndetit.

Ministrja Mexhiti falënderoi për bashkëpunimin e deritanishëm, duke theksuar rëndësinë e Memorandumit të Mirëkuptimit, të nënshkruar me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Greqisë dhe Fondacionin për Mjekësi Fetale.

Сподели на:

Related Posts